Naar inhoud
nieuws

Week van de valpreventie: Blijf in beweging, doe het veilig!
Week van de valpreventie

Tijdens deze zesde editie van de week van de valpreventie ligt de focus op actief bezig zijn en dit op een veilige manier. Dat wil zeggen, met aandacht voor de verschillende valrisicofactoren zoals voeten en schoeisel, zicht, medicatie, duizeligheid, voeding of gedrag en veiligheid in huis. Tijdens het bewegen, moet er steeds aandacht zijn voor de veiligheid. Dagelijks te voet naar de bakker gaan is heel goed, maar als dit langs een moeilijk begaanbare weg is, kan dit het valrisico wel verhogen. Houd bij het bewegen dus steeds rekening met de mogelijkheden van je lichaam en die van je omgeving.

Attracties gezocht voor Sinksenkermis en grote kermis
opstelling kermis

Het gemeentebestuur van Zwijndrecht doet een oproep voor de invulling van een of meerdere gratis standplaatsen in de blauwe kermiszones van de Sinksenkermis en grote kermis. De standplaatsen worden enkel voor de duur van deze kermissen toegekend.
U dient te voorzien in uw eigen elektriciteit of af te spreken met een collega voor het delen van aansluitingen.

 

Eerste steenlegging Sportcomplex Den Draver
Sporthal
Op donderdag 20 april legden burgemeester André Van de Vyver en schepen voor Sport Theo Van Roeyen de officiële eerste steen van de nieuwe sporthal Den Draver in Zwijndrecht.