02/06 - Vertraging levering gemeentelijke mondmaskers

De gemeente heeft voor elke inwoner boven de 12 een herbruikbaar mondmasker besteld. De mondmaskers worden per persoon in een envelop verdeeld samen met de 2 filters van de federale overheid. De levering loopt helaas vertraging op. Wij hopen zo snel mogelijk de levering te krijgen en te bedelen.

De levering van de maskers, die besteld zijn via het raamcontract van de provincie Antwerpen, loopt helaas vertraging op. Door een wijziging in de reglementering rond de handleidingen wordt onze bestelling, zoals ook de bestelling van o.a. stad Gent en Provincie Antwerpen, tegengehouden door de douane. We hebben contact opgenomen met de verdeler en de diensten van de gouverneur en hopen dat de mondmaskers alsnog zo snel mogelijk geleverd worden, zodat we kunnen starten met de bedeling in de gemeente.

Over de federale mondmaskers hebben wij geen verdere officiële informatie gekregen. De filters die de federale overheid voorziet, komen met mondjesmaat binnen en zullen samen met de gemeentelijke mondmasker worden verdeeld.

Hou zeker onze website in de gaten. Van zodra wij beginnen met de verdeling zal er een bericht worden geplaatst zodat je je brievenbus in de gaten kan houden.

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).