03/04 - Speelplein ’t Ravotterke biedt online speelpret tijdens de paasvakantie

Een paasvakantie zonder speelplein? Dat kan toch niet. Daarom nemen de stuurgroep samen met de jeugddienst en alle animatoren van ’t Ravotterke het initiatief om het speelplein tot bij je thuis te brengen. Volg hiervoor de socialemediakanalen van de jeugddienst.

Blijf weg van speelterreinen, pleintjes of speeltuinen

Het wordt goed weer de volgende dagen, de paasvakantie begint en toch moeten we met z’n allen in ons kot blijven. Het is moeilijk maar hoogst noodzakelijk. En dat geldt voor iedereen, inclusief jongeren. Blijf weg van speelterreinen, pleintjes of speeltuinen. Geniet van het zonnetje op je terras, in de tuin of ga wandelen of fietsen binnen de toegelaten richtlijnen.

Volg de jeugddienst via Instagram en Facebook

Inspiratie nodig om je te vermaken? Er is heel wat te vinden op sociale media. Ook op het Instagram-kanaal ‘jeugddienstzwijndrecht’ zal je ideeën kunnen vinden. Speelplein ’t Ravotterke neemt de sociale media van de jeugddienst over tijdens de paasvakantie. Zo willen de animatoren kinderen heel wat speelplezier bezorgen, aanmoedigen en tips geven in deze moeilijke tijden. Dus check zeker het Facebook- en Instagram-kanaal van de jeugddienst. #blijfinuwkot #savethesummer #samentegencorona