20/05 - Doe mee met De Grootste Buurtbistro en steun de lokale horeca

Ook onze gemeente doet mee met de grootste online buurtbistro van België op zaterdag 23 mei. Bestel online via afhaal of levering bij een van onze lokale horecazaken en ontbijt, brunch, aperitief of dineer met vrienden of familie via online video vanuit je kot!

Op zaterdag 23 mei organiseren 1500 horecazaken, 50 partners, Give a Day en DinnerGift www.degrootstebuurtbistro.be wat het Grootste Online Buurtfeest ooit moet worden. Dit is een initiatief om de zwaar getroffen horeca sector te steunen maar ook een Nationaal moment van gezelligheid te creëren.

Hoe bestel ik?

We roepen op om op 23 mei massaal takeout en delivery te bestellen bij jullie favoriete lokale zaken en hen via deze manier te steunen. Wil je graag ontbijten, brunchen, zoetigheid, iets drinken of liever dineren? Ga naar www.degrootstebuurtbistro.be, zoek je favoriete restaurant of café en bestel!

Hoe zit dat met die 'buurtbistro'?

Connecteer op 23 mei op een veilige afstand met buren, in je veilige bubbel met familie of online met je vrienden en geniet samen van jullie maaltijd en drank. Op deze manier creëren we één grote dag van solidariteit & gezelligheid en steunen we onze lokale horecahelden.

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).