27/05 - Zomeraanbod Zowiezo gaat door!

Vrijdag 22 mei viel de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad. Het jeugdaanbod voor de zomervakantie mag doorgaan onder voorwaarden. Met de dienst sport-jeugd en kinderopvang werken we aan het nieuwe ZoWieZo zomeraanbod zodat de kinderen kunnen genieten van een leuke vakantie!

Wat met het gemeentelijk zomeraanbod ZoWieZo?

We krijgen op dit moment veel informatie en richtlijnen rond de zomervakantie. We stellen ons aanbod af op deze richtlijnen en aanbevelingen.
We proberen de folder met het aanbod zo snel mogelijk te kunnen communiceren, dit alvast voor het inschrijvingsmoment op 15 juni om 19 u.

 

Wat weten we nu al? 

  • Deze zomer raden we ouders aan kind(eren) in te schrijven per weekaanbod. Je kunt dit jaar kiezen tussen: spel- en sportkampen, kinderopvang en speelpleinwerk. Elk aanbod voorziet opvang van 7 t.e.m 18.30 u. Je kiest dus als ouder voor 1 aanbod (bubbel) per week voor je kind(eren). Je kan dus niet kiezen om je kind(eren) maandag voor het speelplein in te schrijven en donderdag en vrijdag voor de opvang.
  • Activiteiten van één dag en uitstappen zullen niet doorgaan. 
  • Het jeugdwerk: spelkampen en speelpleinwerk zal doorgaan in bubbels van max. 50 personen.
  • Het is nog niet helemaal duidelijk of de sportkampen kunnen doorgaan. We hopen hier op een zelfde beslissing als voor jeugdwerk. Hiervoor wachten wij op een definitieve beslissing van de Nationale Veiligheidsraad.
  • Kinderopvang Kozze en Kobbe is er voor kleuters en lagere schoolkinderen. Hun sluitingsperiode valt van 13 t.e.m. 24 juli.
Het zomeraanbod zal telkens afgestemd worden op de richtlijnen van de veiligheidsraad. Wijzigingen kunnen dus gebeuren.Wanneer kun je voor het ZoWieZo zomervakantie inschrijven? 
Vanaf 15 juni om 19 u. online via I-school of op het gemeentehuis.

Alvast bedankt voor het begrip. 
Hou het veilig en gezond!

Vragen? 
Zowiezo@zwijndrecht.be 
0800 99 604

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).