28/05 - Zwinkel met een Zwijndrechtse kadobon

Steun onze lokale handelaars in deze moeilijke periode en winkel lokaal. Heb je al eens gedacht aan een Zwijndrechtse kadobon?

Een origineel geschenk

Zoek je nog een geschenk voor een jarige tijdens de coronacrisis of nog een late moederdag? Of wil je iemand een bon geven voor een kappersbezoek om eindelijk van dat corona kapsel verlost te worden? Misschien wil je jezelf eens verwennen met een nieuwe bril of nieuwe kledij, maar durf je nog niet zo goed naar de winkel? Dan kun je gebruik maken van de Zwijndrechtse kadobon.

Om de lokale ondernemers te steunen, geeft de gemeente al geruime tijd een geschenk in de vorm van de Zwijndrechtse kadobon bij geboortes, adopties, pleegkinderen, maar ook bij huwelijksjubilea en sportlaureaten.

Zeker nu de winkels lang gesloten moesten blijven, kunnen ze onze steun goed gebruiken.

Verkooppunten 

  • Online: https://zwinkelen.be/kadobon/
  • Aan het onthaal van het gemeentehuis: Binnenplein 1 (op dit moment enkel op afspraak)
  • Klasseslager Van der Weken: Statiestraat 53, Zwijndrecht
  • Tartino Food: Dorpstraat 85, Burcht

De bon blijft 1 jaar geldig.

Bedrijven en verenigingen

Ook voor bedrijven en verenigingen is deze kadobon een ideale manier om hun personeel, vrijwilligers of trouwe klanten eens extra in de bloemetjes te zetten.

De meest recente lijst van deelnemende ondernemers waar je de Zwijndrechtse kadobon kunt inwisselen, vind je op https://zwinkelen.be/kadobon/