PREVENTIEDIENST WAAS NO

Het college ging op 5 december 2017 akkoord met de toetreding tot de interlokale vereniging ‘Drugpunt Waas’ (werd gedragen door 6 Wase gemeenten: Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene en Temse). Deze intergemeentelijke samenwerking voor drugpreventie werd deels door de provincie Oost-Vlaanderen gesubsidieerd. Drugpunt Waas stopt met zijn werking. In de plaats wordt een nieuwe interlokale vereniging opgericht 'Preventiepunt Waas NO'. Dit wordt een vereniging met de gemeenten behorende tot de eerstelijnszone Noord Oost Waasland: Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene en Zwijndrecht.

De missie van Preventiepunt Waas NO is om te investeren in het welzijn en de gezondheid van de algemene bevolking. Hiervoor zal op 2 stromingen ingezet worden:

- eerste stroming zal werken onder de naam Drugpunt Waas

- tweede stroming zal zich meer toespitsen op andere gezondheidsthema's waar de deelnemende gemeenten eveneens aandacht aan willen schenken.

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).