Naar inhoud
Cambio

Wat is Cambio?
Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij dag en nacht auto's klaarstaan voor de gebruikers die bij Cambio aangesloten zijn. Deze auto's kun je tegen vergoeding lenen als je er een nodig hebt. Je betaalt volgens je gebruik, dus uitgedrukt in tijd en kilometers. Heb je de wagen slechts af en toe nodig, dan kan je heel wat geld uitsparen.

Gemakkelijk, voordelig en milieubewust
Bij Cambio betaal je een laag maandelijks abonnement en verder betaal je enkel in functie van je verbruik. Kosten van belastingen, verzekeringen, herstel en brandstof zijn in de prijs inbegrepen.

Een Cambiowagen haalt gemiddeld acht tot twaalf gewone wagens van de straat. Door aan te sluiten bij Cambio draag je je steentje bij tot een meer leefbare woonomgeving.

Voor wie?
Particulieren, organisaties en bedrijven.

Hoe werkt het?
Als aangesloten gebruiker kan je een wagen reserveren wanneer je er één nodig hebt. Na gebruik plaats je de wagen terug. Cambio houdt de wagens netjes, zorgt voor het onderhoud en alle administratie. Als klant heb je toegang tot alle wagens van Cambio in alle steden. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde stad of standplaats.

Een auto reserveren doe je via het internet of via de telefoon, dag en nacht, zeven dagen per week. Je kunt reserveren voor een uur, enkele uurtjes, een dag of langer.

Cambio in Zwijndrecht
In Zwijndrecht is een standplaats voorzien in het centrum, op parking 1 in de Richard Orlentstraat.

Meer info
www.cambio.be
070 222 292

Overzicht