Naar inhoud
Officieel stratenplan met vrijetijdskaart
Openingstijden

elke werkdag 9-12 u.
dinsdag ook van 17.30-19.30 u.
woensdag ook van 14-16 u.
Je kunt ook een afspraak maken.

Officieel stratenplan met vrijetijdskaart

Met het officiële stratenplan van de gemeente Zwijndrecht raak je nooit meer de weg kwijt. Op een schaal van 1:11 000 vind je alle straten, officiële gebouwen, kerken, sportterreinen en bezienswaardigheden snel terug.

Op de achterzijde staat een vrijetijdskaart gedrukt, met meer informatie over de bezienswaardigheden in Zwijndrecht en met de wandel- en fietsroutes: de Vlietbosroute, de Half Maanroute, de Schelderoute en de Beeldenroute.

Alle gezinnen in Zwijndrecht ontvangen de kaart in hun brievenbus. Nieuwe inwoners krijgen een exemplaar bij hun inschrijving in het bevolkingsregister. Extra exemplaren kan je aankopen aan de onthaalbalie van het administratief centrum tegen de prijs van 1,50 euro.

Het stratenplan is een eigen realisatie van het gemeentebestuur waarbij de diensten Communicatie, Cultuur, Gis en Ruimtelijke Ordening de handen in elkaar sloegen. Voor de cartografie werd een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld. De auteursrechten op dit stratenplan zijn in handen van de gemeente Zwijndrecht voor het informatieve luik en van cartografie AquaTerra voor de kaarten.