Naar inhoud
Sociale Huisvesting
Openingstijden

dinsdag van 17.30 - 19.30 u. en op afspraak


Zwijndrechtse huisvestingsmaatschappij

De cvba Zwijndrechtse Huisvestingsmaatschappij (ZHM) is een sociale huisvestingsmaatschappij die erkend is door de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij (VHM). 

De vennootschap heeft als doel:

  1. gebouwen voor sociale huisvesting te kopen, slopen, bouwen, verbouwen, verkopen, beheren, huren of verhuren en alles wat hiermee verband houdt;
  2. gronden te kopen of opnieuw te verkopen die bestemd zijn voor sociale woningen of voor de aanleg van tuinen en alles wat hiermee verband houdt.

Hoofddoel is het oprichten van sociale woningen voor verhuring of, in mindere mate, ook verkoop.

Contactgegegevens:
Struikheidelaan 2 t/p
2070 Zwijndrecht

03 253 07 00
info@zhm.woonnet.be

Meer informatie over onze woningen, de berekening van de huurprijzen en hoe je in aanmerking komt voor een woning, vind je op www.huisvesting-zwijndrecht.be.

 

Sociaal verhuurkantoor Waasland

Het Sociaal Verhuurkantoor Waasland (kortweg SVKW) huurt en verhuurt een 240-tal woningen in Sint-Niklaas, Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht.

Het SVKW huurt betaalbare en kwaliteitsvolle panden in op de private huurmarkt om die vervolgens te verhuren aan mensen met een woonnood en een laag inkomen die op de wachtlijst staan. Het SVKW biedt allerlei voordelen aan huurders en aan eigenaars.

Contactgegevens: 

Abingdonstraat 99
9100 Sint-Niklaas

03 778 62 50
info@svkwaasland.be

 
Meer info:  www.svkwaasland.be