Aankondiging van activiteiten - UiT in Zwijndrecht

UIT in Zwijndrecht

Erkende verenigingen van de gemeente Zwijndrecht kunnen hun activiteiten gratis bekendmaken door ze in te voeren in de UiTdatabank. De activiteiten moeten voor iedereen openstaan. De ingevoerde activiteiten verschijnen automatisch op www.zwijndrecht.be en op www.uitinvlaanderen.be.

www.uitdatabank.be

Voor een vlotte invoer van de gegevens kun je onderaan de handleiding downloaden.

Vermelding in de activiteitenkalender

De gemeente publiceert elke maand ook een activiteitenkalender in het gemeentelijk informatieblad Zwijndrecht Infomagazine. Hiervoor haalt ze de gegevens uit de UiTdatabank. Als je je activiteit dus wil laten verschijnen in de kalender, is het belangrijk dat je tijdig de gegevens invoert in www.uitdatabank.be.

Hou er rekening mee dat de activiteiten minstens één maand voor de verschijningsdatum ingevoerd moeten zijn. Voor het nummer van bv. januari, moeten je gegevens dus voor 1 december ingevoerd zijn.

Artikel in het infomagazine

Elke erkende vereniging van Zwijndrecht kan een activiteit aankondigen met een artikel in het infomagazine. De voorwaarden zijn:

  • De activiteit moet openstaan voor iedereen.
  • De activiteit gaat verder dan de normale werking van de vereniging.
  • Er moet voldoende beschikbare ruimte in het infomagazine zijn.

Bezorg 1,5 maand voor verschijning van het infomagazine het onderwerp van het artikel aan de communicatiedienst en stuur een mail naar communicatie@zwijndrecht.be.
Na bespreking in de redactieraad, ontvang je een bevestiging met vermelding van de lengte van het artikel (uitgedrukt in maximaal aantal tekens) en of er een foto nodig is. Nadien heb je ongeveer één week de tijd om de tekst en de foto in te sturen.

Vergeet niet om je activiteit ook nog in de UiTdatabank te zetten want anders verschijnt ze niet in de overzichtskalender en op de website (zie hoger).