Live in Nerdland : DNA - Lieven Scheire

Lieven Scheire toert in voorjaar 2019 met zijn theaterlezing (let op: géén comedy!) over de nieuwe ontwikkelingen in de genetica.

Het gaat snel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie, dat weet u ook. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven zullen binnentreden? Lieven Scheire zoekt het voor u uit, en brengt daarover verslag uit. In deze lezing heeft hij het over ons DNA, en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is.
Een lezing van Lieven Scheire –half wetenschapper, half mens-- is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme voert hij u door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde, en verbaast hij u met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.
U hoeft geen zes diploma's te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen ( hij heeft die trouwens zelf ook niet) – Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-up comedian zal u zelfs als leek natuurkunde zonder meer interessant gaan vinden. Niet zonder gevaar overigens, de kans bestaat immers dat u na een lezing van Vampier Scheire helemaal door fysica bent gebeten. U bent gewaarschuwd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €

Waar

Tickets

Organisatie

OC 't Waaigat