Familievoorstelling :Walvis zonder schoenen

JEUGDTHEATER KIP MET KOP speelt 'Walvis zonder schoenen': innemend (onderwater)theater naar het verhaal van de succesrijke auteur Roberto Frabetti (van wie Kip met Kop eerder al 'Frigo', 'Vento' en 'Loepoloena' bracht).

Toen de walvissen vernamen dat de mensen hen wilden vangen, namen ze hun hoed af, deden ze hun jas en schoenen uit en stapten in zee. Daarna hebben de walvissen de zee nooit meer verlaten. Een kaasboerke trok zijn zwemvliezen aan, nam zijn snorkel en ging de walvissen opzoeken. Hij leerde dat walvissen heel lieve dieren zijn. Groot met een piepklein hartje. Hij leerde ook dat walvissen prima verhalenvertellers zijn. Kom maar eens luisteren… Wim Van de Velde vertelt naast, in, onder en zelfs tegen een reuzenwalvis. Sprankelende verhalen met kleurrijke klanken. Reserveer je tickets op voorhand via 't Waaigat .Je kunt telefonisch, via e-mail of aan de balie van 't Waaigat reserveren.Je kan ook tickets online bestellen: Online kies je voor het tarieftype Gezinsbond.De dag van de voorstelling neem je je lidkaart mee. Elke volwassene vergezeld vanminstens één kind krijgt 1 EUR toegekend op de spaarkaart. Of reserveer via deze link; www.i-school.be/lid/ischool/f?p=167:5...

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Reserveer je tickets op voorhand via 't Waaigat aan een gunstige prijs:6 EUR voor een volwassene en 3 EUR voor een kind.Vergeet niet je lidnummer te vermelden bij reservering!Je kunt telefonisch, via e-mail of aan de balie van 't Waaigat reserveren.Je kan ook tickets online bestellen: Online kies je voor het tarieftype Gezinsbond.De dag van de voorstelling neem je je lidkaart mee. Elke volwassene vergezeld vanminstens één kind krijgt 1 EUR toegekend op de spaarkaart.

Waar

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht