De Kokeneters

Elke eerste donderdag van de maand wordt er gekookt. - Het voorbereidende werk wordt gezamenlijk uitgevoerd - Per gerecht wordt onder leiding van één van de meer ervaren koks de bereiding uitgevoerd. Ben je van het mannelijk geslacht, jong of oud, en heb je interesse om zelf de handen uit de mouwen te steken dan ben je bij de Kokeneters aan het goede adres

Lang voor er sprake was van een “iedereen aan het fornuis” hype, werd de Kokeneters opgericht, een kookclubje voor mannen van Burcht en Zwijndrecht. De eerste kooksessies dateren van 2002. De eerste bedoeling was de drempelvrees naar het fornuis en de oven te overwinnen. Ondertussen, jaren later, krijgen beginners nog steeds de mogelijkheid om zich te bekwamen in diverse kooktechnieken. Elke eerste donderdag van de maand (behalve juli en augustus) wordt er gekookt. Hoe ziet zo'n kookavond er uit: - Het voorbereidende werk (mise en plat) wordt gezamenlijk uitgevoerd - Per gerecht wordt onder leiding van één van de meer ervaren koks de bereiding uitgevoerd. Ben je van het mannelijk geslacht, jong of oud, en heb je interesse om zelf de handen uit de mouwen te steken en je gezin nadien te verrassen met je kennis, dan ben je bij de Kokeneters aan het goede adres. Wie zin heeft om mee te leren koken: geef Kathy een seintje via mail (kathybolsens@telenet.be)

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
PRIJS: Instapgeld 20 euro voor leden - 40 euro voor niet-ledenDaarnaast ligt de richtprijs voor de maaltijd op maximum 20 euro(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en drank). Dit is ter plaatse te betalen.Het betalen van het instapgeld kan op rekeningnummer BE10 8508 8890 8604 van de Gezinsbond, met vermelding ‘Kokeneters +naam deelnemer.

Waar

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht
alert-box-close-text

Gemeentehuis op afspraak en met mondmasker

Je kunt op het gemeentehuis terecht voor onze standaard dienstverlening, maar wel enkel op afspraak.
 
Draag een mondmasker in het gemeentehuis!

Maak je afspraak via 0800 99 604 of via deze website.
Er gelden voorzorgsmaatregelen op het gemeentehuis. Lees ze hier.
 

Meer info over het coronavirus: