Familievoorstelling :MuziekMekaniek

De ene is maestro van de mekaniek. Alles piept en scharniert (meestal toch; soms doet het plots BOEM ) De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tokkelt .(meestal toch; soms is het plots STIL – oeioei) In een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst .

4+ (2de & 3de kleuterklas, 1ste graad lager) + familie De ene is maestro van de mekaniek. Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert (meestal toch…want soms doet het plots BOEMMM – aiaiai) De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt (meestal toch… want soms is het plots SSSSTIL – oeioeioei) In een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst langs alle kanten… De Kolonie maakt na de hits 'Bizar' en 'Manneke Tap' opnieuw muziektheater dat verrast en betovert, op maat van 4+. In deze beeldende en bijna-woordeloze voorstelling ziet u de wonderlijke Karel Creemers (Circus Ronaldo, Ensemble Leporello, Compagnie Cecilia , Internationaal straattheater) als knoeier- eminent professor-uitvinder….. En multimuzikant Jan Blieck (heel wat popgroepen, eerder bij Muziektheater De Kolonie en Anna's Steen) als hulp die niet helpt, rommelaar en tokkelaar…. Motor van “Muziekmekaniek” zijn de unieke poëtische “muziekmekanieken” van beeldend kunstenaar Zjos Meyvis… Reserveer je tickets op voorhand via 't Waaigat .Je kunt telefonisch, via e-mail of aan de balie van 't Waaigat reserveren.Je kan ook tickets online bestellen: Online kies je voor het tarieftype Gezinsbond.De dag van de voorstelling neem je je lidkaart mee. Elke volwassene vergezeld vanminstens één kind krijgt 1 EUR toegekend op de spaarkaart.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Reserveer je tickets op voorhand via 't Waaigat aan een gunstige prijs:6 EUR voor een volwassene en 3 EUR voor een kind.Vergeet niet je lidnummer te vermelden bij reservering!Je kunt telefonisch, via e-mail of aan de balie van 't Waaigat reserveren.Je kan ook tickets online bestellen: Online kies je voor het tarieftype Gezinsbond.De dag van de voorstelling neem je je lidkaart mee. Elke volwassene vergezeld vanminstens één kind krijgt 1 EUR toegekend op de spaarkaart.

Waar

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht