KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Neus en Workshop 'neuzenfabriek' / Kip met kop (vanaf 4 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Pepe, de grootvader van Wannes, was niet zomaar een grootvader. Pepe was 'geurenverzamelaar'. Overal stak hij zijn neus in.
Die neus was zo lang en spits dat Wannes er zich aan kon vasthouden. Als pepe liep, dan liep zijn neus. Als pepe triest was, dan weende zijn neus.
De wipneus van Wannes heeft het allemaal van pepe geleerd: elke geur heeft een verhaal. Pepe kent het verhaal van de broers Adem en Geur. Die kunnen niet zonder elkaar, want je kan je ogen sluiten voor de kleuren van de wereld, je kan je oren toestoppen voor de klank van de wereld, maar aan de geur kan je niet ontsnappen, want de geur is de broer van de adem… En een verhaal is als de wind: wacht tot er een fijn geurtje komt voorbij waaien, snuif het op en laat je meedrijven.
een poëtische vertelling
over neuzen en ruiken
over de broers Adem en Geur
over snuiven, snoeven en snotteren
over de pepe van Wannes
over liefhebben en afscheid nemen
Aansluitend kunnen de kinderen deelnemen aan de workshop 'Neuzenfabriek'
(!) Behoudens bijkomende Covid 19 maatregelen van de overheid gaat deze voorstelling op het voorziene tijdstip door. Reservatie mogelijk vanaf 29 augustus 2020.
Voor kindjes vanaf 4 jaar...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €; kassa kinderen: 5,00 €; vvk vol: 10,00 €; kassa vol: 12,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 8,00 €; Z-pas: 2,00 €; Z-pas kinderen: 1,00 €

Waar

Tickets

Contact

Organisatie

OC 't Waaigat