Keiko Shichijo: Beethoven 1802 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Keiko Shichijo is een Japanse pianiste die in Nederland leeft, waar ze ook haar muziekstudies voltooide. Shichijo is een veelzijdig muzikaal talent. Ze is thuis in het klassieke repertoire, in de oude en de hedendaagse muziek.
Ze verbindt een traditionele Japanse sensitiviteit met een grondige kennis van de Europese historische uitvoeringspraktijk. Dit leidt tot een unieke visie, die zich openbaart in haar gevoel voor de muziek, voor de instrumenten, en voor hun achterliggende verhaal.
Keiko Shichijo stelde eind vorig jaar haar nieuwe album "Beethoven 1802" voor! In het kader van het Beethoven jaar serveren wij u graag dit schitterende concert. Mensen met hoge verwachtingen zijn méér dan welkom.(!) Behoudens bijkomende Corona maatregelen kan deze voorstelling op aangeduid tijdstip plaats vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; kassa volwassenen: 12,00 €; vvk kind: 4,00 €; kassa kind: 5,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 8,00 €; Z pas volwassen: 2,00 €; Z pas kind: 1,00 €

Waar

Tickets

Organisatie

OC 't Waaigat

Categorie