Ouder- Kind yoga op zondagochtend; Indien coronamaatregel dit toelaat Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Yoga is bewegen, ademen, je hoofd leegmaken. Bij ouder-kind-yoga staat het samenspel tussen ouder en kind centraal. Een serie yoga-oefeningen op ieders maat brengen jullie evenwicht en rust. Zowel inspannend als ontspannend, voor ouder én kind.

Samen met je kind relaxen op zondagmorgen, dat ziet er zalig uit. Ouder-Kind-Yoga Yoga is bewegen, ademen, je hoofd leegmaken. Maar yoga is ook een prima manier om de band met je kind te versterken. Bij ouder-kind-yoga staat het samenspel tussen ouder en kind centraal. Een serie yoga-oefeningen op ieders maat brengen jullie evenwicht en rust, maar ook vertrouwen en verbinding. Zowel inspannend als ontspannend, voor ouder én kind. Voor ouders en kinderen (6-9 jaar). Kledij: draag makkelijk zittende, sportieve kledij waarin je goed kan bewegen. BEPERKT AANTAL DEELNEMERS, SLECHTS EEN 8-TAL OUDERS. INSCHRIJVING EN INFO : Gert Vanderheyden via gezinsbond@zwebsite.be Tel 0485/40.89.77

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00

Waar

Kinderopvang Kozze lokaal 1( ingang Laarstraat 90 ,naast school Het Laar )

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht