theatervoorstelling:GRASLAND Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door jeugdtheater Kip met Kop, Theater voor, soms tussen en samen met peuters en kleuters. Wim Van de Velde neemt de peutertjes mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes. Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maken we kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief heersbeestje.

Door jeugdtheater Kip met Kop, in samenwerking met grafisch kunstenaar Pieter De Decker. Het Frank De Wolf Trio verzorgt op 20 juni voor het eerst de muzikale omlijsting van 'GRASLAND', een beeldrijk theaterproject van het jeugdtheater Kip met Kop, in samenwerking met kunstenaar/illustrator Pieter De Decker. Met een extra setje frivole wereldklasrijke jazz-muziek! Theater voor, soms tussen en samen met peuters en kleuters. Geruggesteund door sprookjesachtige illustraties, neemt Wim Van de Velde de peutertjes mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes. Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maken we kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief heersbeestje. We loeren in het koffertje van de schildpad, kietelen de slak tot ze giert van het lachen en schuiven samen met de heerbeestjes van de lange nek van de giraf. Onder begeleiding van mevrouw olifant en het plaatselijke eekhoorntjesorkest, toeteren we een lied voor kleine egel en dansen we samen met het heel lieve heersbeestje de stippen van ons lijf! INFO Concept: Wim Van de Velde en Pieter De Decker Acteur: Wim Van de Velde Animaties en illustraties: Pieter De Decker Poppen en rekwisieten: Lutgart Bonnaerens Voor: peuters en kleuters (2,5 jaar tem 3de kleuterklas) en familievoorstellingen Duur: 40 minuten Info op : http://www.kipmetkop.be/grasland/ Kaarten bestellen via : https://www.pieterdedecker.com/grasland-tickets/

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Prijs; volwassenen : 10 € kinderen : 5 €Leden van Gezinsbond krijgen 1 euro korting per ticket op vertoon van hun lidkaart de dag zelf. De korting zal daarna op de kaart gestort worden.

Waar

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht
alert-box-close-text

Info over de PFOS-verontreiniging 

Meer info over PFOS