Rust in je tienerhoofd; Initiatie-les yoga voor tieners Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Corona hebben we hopelijk achter de rug. Voor veel tieners is de rust en ontspanning in hun hoofd nog niet echt weergekeerd. Yoga kan hierbij een stevige steun geven. Yoga is immers bewegen, ademen, je hoofd leegmaken, en yoga-oefeningen brengen evenwicht, maar ook vertrouwen en verbinding. BEPERKT AANTAL DEELNEMERS ! VOOR TIENERS VAN 12 tot 16 JAAR BEGELEIDING : Carolien Vanlommel

Corona hebben we hopelijk zo goed als achter de rug. We snakken naar meer vrijheid, blijheid. Maar voor de meesten, en zeker voor tieners is de rust en ontspanning in hun hoofd nog niet echt weergekeerd. Yoga kan hierbij een stevige steun geven. Yoga is immers bewegen, ademen, je hoofd leegmaken, en yoga-oefeningen brengen evenwicht en rust, maar ook vertrouwen en verbinding. Laat uw tiener, samen met andere tieners, kennismaken. We starten met één les. Bij interesse nadien kan een reeks gepland worden op een latere datum. BEPERKT AANTAL DEELNEMERS ! VOOR TIENERS VAN 12 tot 16 JAAR ! INSCHRIJVING EN INFO : Gert Vanderheyden via tel 0485/40.89.77 gert.vanderheyden53@gmail.com. Betaling kan op BE10 8508 8890 8604 van GEZINSBOND ZWIJNDRECHT – Zwaluwlaan 3 - 2070 Zwijndrecht. “kindyoga - naam en lidnummer” vermelden. (niet enkel betaling aub, ook inschrijven)

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00

Waar

Jeugdhuis Den Trechter

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht