Tim Oelbrandt - Heen en Terug

Zwijndrechtenaar Tim Oelbrandt reisde de wereld rond en had als reisbegeleider of gids de tijd van zijn leven. En toch… hij keerde terug naar België en stortte zich op zijn liefde voor muziek. Hij werd theatertechnieker bij een aantal gezelschappen en ontdekte opnieuw zijn oude liefde voor het goochelen. Zijn theaterervaringen hielpen hem om er een totaalspektakel van te maken. Hij won ondertussen (2017) het Nederlands Kampioenschap Goochelen.
Is het echt of zijn het truken van de foor, dat mag je zelf uitmaken. Eén ding staat vast. Het wordt een waanzinnige avond, vol met humor en geniale hersenspinsels. Tim Oelbrandt staat al jaren op de planken in binnen- en buitenland en heeft zich de laatste jaren vooral verdiept in de psychologie achter de goochelkunsten. Hypnose is maar een tipje van de magische ijsberg die hij bewandelt.


Ook naast de planken is Tim druk bezig, onder andere met het bedenken en uitwerken van goocheltechnieken voor het TV-programma Nicholas en met vele theaterproducties tot ver buiten onze grenzen.


Laat u meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn.


Spel en concept: Tim Oelbrandt
Spel en tekst coach Dimitri Duquennoy
in samen werking met Villanella / DeStudio, met dank aan De Warande

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; kassa: 10,00 €; abo/-26/65+/groepen: 6,00 €

Waar

Organisatie

OC 't Waaigat

Categorie