Voedselteam Zwijndrecht eet lokaal en vers

Voedselteams is een vzw die de korte voedselketen in Vlaanderen steunt en in de praktijk brengt, vanuit een netwerk van lokale teams, boeren, producenten, vrijwilligers en betaalde medewerkers. Er zijn al in heel wat gemeentes voedselteams opgericht en ook in Zwijndrecht is er nu een initiatief om dit op te richten. Een klein groepje geïnteresseerden nam, in samenwerking met de Milieuraad van Zwijndrecht, het heft in eigen handen en wil graag een Voedselteam opstarten. Voedselteam Zwijndrecht - Burcht!

Eet lokaal en vers in Zwijndrecht

Om het lokaal voedselteam de maximale overlevingskansen te bieden, hopen ze genoeg gezinnen te vinden, die samen met het voedselteam ‘op de kar willen springen’. Iedereen die interesse heeft kan lid worden van het Voedselteam Zwijndrecht - Burcht.

Zonder verplichting via de webwinkel

Als lid kun je wekelijks, zonder verplichting, producten bestellen via de webwinkel. Deze producten worden door het voedselteam aangekocht bij lokale of regionale producenten. Eenmaal per week kun je de bestellingen afhalen in een centraal depot in Zwijndrecht en betaal je maandelijkse afrekening via een overschrijving.

Infoavond

Heb je interesse voor gezonde voeding? Weet je graag waar je voedsel vandaan komt? Kies je voor duurzame landbouw en milieubewuste boeren? Wil je geen extra kilometers tussen je bord en je voedsel? Dan is het Voedselteam Zwijndrecht - Burcht misschien iets voor jou.

Tijdens de Infoavond krijg je meer informatie over dit lokaal en milieubewust initiatief. Na de infoavond kun je volledig vrijblijvend beslissen of het voedselteam iets voor jou en je gezin is.

woensdag 23 januari om 19.30 u. OC ‘t Waaigat, Kerkplein 1

De toegang is gratis

Meer info

www.voedselteams.be

Informatie

Wanneer

Waar