Busreis naar Maastricht

Vertrek aan de sporthal Den Draver – Fortlaan 10 – 2070 Zwijndrecht om 8.30 u. Met een beetje geluk komen wij om +/- 10.30 u aan in Maastricht. Op het vrijthof nemen wij een koffie – plaspauze bij Momus Vrijthof 8 van ongeveer een 30 tal minuten.

Daarna begint de rondleiding o.l.v. Renée Rombouts. Maastricht is haar geboorteplaats en heeft er ook haar jeugdjaren doorgebracht.

Om 13 u. gaan wij lunchen op het O.L.Vrouwenplein in het café Charlemagne. Met een keuze menu:
Voorgerecht: Carpaccio Rundercarpaccio met Ciprianisaus, ruccola, Parmezaan en pijnboompitten of Gebakken scampi in knoflookboter gebakken scampi met een kleine salade.
Hoofdgerecht: Sateh Marcus Sateh van varkenshaas met pindasaus, atjar en kroepoek (indisch gerecht) of Fish and chips Krokant gebakken heekfilet met zoetzure venkel en remouladesaus. Dit met een glas wijn en gratis water. Maak uw keuze bekend bij inschrijving.

Na de middag is er dan gelegenheid om te winkelen of de rondwandeling verder te zetten voor de liefhebbers. Wij komen terug samen op het Vrijthof, om tegen 18.00 u terug naar Zwijndrecht te rijden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 58,00
Basistarief: 58,00 €; Niet leden: 63,00 €

Waar

Sporthal Den Draver

Organisatie

Neos Zwijndrecht - Burcht