multimove lessenreeks Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Multimove biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt. Heffen, slaan, trappen, trekken en glijden bevorderen de motorische ontwikkeling van een kind. Alle bewegingen die een kind nu en later als volwassene zal gebruiken, zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Gevarieerd bewegen heeft een positief effect op je zelfvertrouwen en op je mentale ontwikkeling. In groep bewegen is ook goed voor je sociale ontwikkeling. Je leert anderen respecteren en begrijpen. En beweging is nog steeds goed voor je algemene gezondheid.

Ouders moeten het goede voorbeeld geven en kinderen aansporen regelmatig te bewegen. Kinderen van ouders die zelf geregeld sporten, zijn op hun beurt ook actiever. De visie van de ouders draagt dus bij tot het succes van dit project.

Multimove in de sporthal
De sportdienst organiseert lessen Multimove op woensdag en zaterdag in de sporthal, Fortlaan 10 in Zwijndrecht. De deelnameprijs is 25 euro.

Multimove op woensdag
in samenwerking met buitenschoolse kinderopvang Kobbe en Kozze

Data: 18-25 sept, 2-9-16-23 okt, 6-13-20-27 nov, 4-11 dec
Uren: 3-5 jarigen: van 14 tot 15 u. en van 15 tot 16 u.
6-8 jarigen: van 15 tot 16 u.

Multimove op zaterdag
in samenwerking met Gezinsbond Zwijndrecht

Data: 21-28 sept, 5-12-19-26 okt, 9-16-23-30 nov, 7-14 dec
Uren: van 10 tot 11 u.

Inschrijven
vanaf maandag 3 juni om 9u.
- in het administratief centrum, Binnenplein 1 tijdens de openingsuren
- online op www.i-school.be/login
Om online te kunnen inschr?ven, moet je vooraf een profiel aanmaken op www.i-school.be/zwijndrecht/registreren. Na goedkeuring van je dossier ontvang je via e-mail je login en paswoord.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Sporthal Den Draver