Walvis zonder schoenen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

JEUGDTHEATER KIP MET KOP speelt 'Walvis zonder schoenen': innemend (onderwater)theater naar het verhaal van de succesrijke auteur Roberto Frabetti (van wie Kip met Kop eerder al 'Frigo', 'Vento' en 'Loepoloena' bracht).

Toen de walvissen vernamen dat de mensen hen wilden vangen, namen ze hun hoed af, deden ze hun jas en schoenen uit en stapten in zee.
Daarna hebben de walvissen de zee nooit meer verlaten. Een kaasboerke trok zijn zwemvliezen aan, nam zijn snorkel en ging de walvissen opzoeken.
Hij leerde dat walvissen heel lieve dieren zijn. Groot met een piepklein hartje. Hij leerde ook dat walvissen prima verhalenvertellers zijn. Kom maar eens luisteren…
Wim Van de Velde vertelt naast, in, onder en zelfs tegen een reuzenwalvis. Sprankelende verhalen met kleurrijke klanken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Voorverkoop: 8,00 €; Abonnement / -26 / 65+: 6,00 €; Z- pas: 3,00 €; Kassa kind: 4,00 €; Voorverkoop kind: 3,00 €

Waar

Tickets

Organisatie

OC 't Waaigat