KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: KLOPOTEC Orkestra / Zonzo Compagnie (vanaf 6 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijk slagwerker. Dit concert ratelt, klopt en verbluft jong en oud!
Hans Beckers is de bouwer van fabelachtige klankinstallaties. Voor zijn voorstelling Klopotec Orkestra trok hij naar een oud magisch huis in een Noors vissersdorpje, het Kråkeslottet. De man die er woont verzamelt prachtige stukken sloophout, verteerd door de zee en dan aangespoeld op het strand. Met dat hout bouwde Hans Beckers een merkwaardig orkest van klopotecs: ratelwindmolens die in een ver verleden in Sloveense wijngaarden slangen verjoegen.

Te midden van zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijke slagwerker die zijn pluimen verdiende bij FES, Mélanie de Biasio en het Jef Neve Trio. Samen maken ze Klopotec Orkestra tot een visueel en auditief spektakel dat zal ratelen en kloppen en verbluffen als kleurrijk schaduwspel.

https://vimeo.com/261305618

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; vvk vol: 8,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 6,00 €; kassa kind: 4,00 €; vvk kind: 3,00 €; Z-pas volw: 3,00 €

Waar

OC 't Waaigat

Organisatie

OC 't Waaigat

Categorie