Mira - Verre van Weg

'Verre van Weg' is een voorstelling in woorden, beelden en muziek over liefde en gemis. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte zangeres Mira dit concert voor de Gezinsbond. Vooraf brengt Caroline Meerschaert een collage van verhalen de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld.

'Verre van Weg' is een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. We (her)ontdekken een schat aan liedjes die tonen hoezeer wij mensen -doorheen tijd en ruimte- muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is. In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte ze dit concert voor de Gezinsbond. Vooraf brengt ritueelbegeleider Caroline Meerschaert in een collage van verhalen de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld. Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte als er geen herinneringen zijn? Na elke voorstelling stellen verschillende organisaties die werken rond dit thema zichzelf voor. Tickets via https://www.zwijndrecht.be/activiteiten/detail/849/verre-van-weg-mira-ism-gezinsbond-vlaanderen

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Tickets via https://www.zwijndrecht.be/activiteiten/detail/849/verre-van-weg-mira-ism-gezinsbond-vlaanderenLeden van de Gezinsbond ontvangen ter plaatse 2 euro korting op de lidkaart.

Waar

OC 't Waaigat

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht

Categorie