Multimove voor kinderen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Multimove biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de twaalf bewegingsvaardigheden Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Multimove biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de twaalf bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. De sportdienst organiseert in samenwerking met de Gezinsbond afdeling Zwijndrecht- Burcht lessen Multimove op zaterdag in de sporthal. INSCHRIJVEN: - In het administratief centrum, Binnenplein 1 tijdens de openingsuren. - Online op www.i-school.be/login. Om online te kunnen inschrijven, moet je vooraf een profiel aanmaken op www.i-school.be/zwijndrecht/registreren. Na goedkeuring van je dossier ontvang je via e-mail je login en paswoord.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
PRIJS: 25 euroAan de leden van de Gezinsbond geven we een extra korting van 10% op despaarkaart. Dit wordt nadien verrekend, dus wel het totale bedrag betalen perreeks voor inschrijvingVergeet die korting dus niet aan te vragen via gezinsbond@zwebsite.be (metvermelding van je lidnummer).

Organisatie

Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht