Beheer je ondernemingsgegevens via My Enterprise

De Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) is de centrale databank waarin alle identificatiegegevens van alle ondernemingen terug te vinden zijn.Via ‘My Enterprise’ kun je gemakkelijk je gegevens van je onderneming in de KBO elektronisch updaten en zelf je bedrijfsgegevens beheren.

In één klik de correcte informatie

Je past via My Enterprise je gegevens één keer aan in de Kruispuntbank waarna alle
overheidsdiensten en gebruikers van de Kruispuntbank de correcte informatie hebben: contactgegevens, bankrekening, mandaten van de onderneming, adres,benaming, activiteiten. Heel wat gegevens zijn openbaar, zowel voor overheidsdiensten als voor privé-instellingen en klanten. Het is dus belangrijk dat deze informatie correct is.

Bepaalde gegevens, zoals de benaming van de onderneming, het maatschappelijk adres, de activiteit en de ondernemersvaardigheden, kun je niet zelf aanpassen. Maar dankzij My Enterprise weet je wel onmiddellijk welke dienst je moet contacteren om de aanpassing te laten gebeuren.


www.myenterprise.be

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 10.30 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).