Bijwonen algemene commissie of gemeenteraad mogelijk via inschrijving

Vanaf september vinden alle vergaderingen opnieuw fysiek plaats in het gemeentehuis en zijn deze terug openbaar. Er is een algemene commissie op woensdag 9 september om 20.00 u. De gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn gaan door op donderdag 24 september om 20.00 u.

Door het respecteren van de afstandsregels is er minder plaats voor publiek. Er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar. Daarom werken we met inschrijvingen voor burgers die de vergaderingen willen bijwonen.

Wil je een commissie of raad live bijwonen?

Indien je een zitting als lid van het publiek wil bijwonen, kan je je inschrijven door een e-mail te sturen naar secretariaat@zwijndrecht.be met de vermelding van:

  • je voor- en achternaam
  • je telefoonnummer.

Voor de algemene commissie kan dit tot uiterlijk dinsdagmiddag 8 september om 12.00 u.

Voor de gemeenteraad en de de raad voor maatschappelijk welzijn van 24 september is inschrijven mogelijk tot en met 22 september om 12.00 u.


Omwille van het beperkt aantal plaatsen is het mogelijk dat niet alle aanvragen kunnen aangenomen worden. Wij verwittigen of je aanwezig kan zijn of niet.

Of luister je liever mee vanuit je zetel?

Het is ook mogelijk om de vergaderingen online mee te volgen. Stem via volgende link live af op de algemene commissie op woensdag 9 september om 20.00 u.

Of volg de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn live op 24 september om 20.00 u.

https://www.zwijndrecht.be/luister-vanuit-je-zetel-mee-naar-de-gemeenteraad

Herbeluisteren kan ook via deze link.

Gepubliceerd op dinsdag 1 september 2020 16.05 u.