Buitenspeeldag woensdag 21 april: doe de buitenbeentjeswandeling

Woensdag 21 april is het Buitenspeeldag. Ga naar buiten en amuseer je met de Buitenbeentjeswandelingen. Je vindt deze wandelingen op de buitenspeelkaart die je in het infomagazine van april kreeg. Of je kan ze downloaden via onze website. Veel buitenspeelplezier!

Buiten met die beentjes

Samen met de firma Triggo-games zetten we 2 tochten uit: “de Buitenbeentjeswandelingen”. Ontdek Zwijndrecht en Burcht op een speelse originele manier: twee leuke wandelingen met elk 10 toffe buitenspeelopdrachten. Volg de wandelroute op de buitenspeelkaart. Je kunt de tocht ook later doen. Kun je deze woensdag niet, geen nood. Strek je benen op een andere dag! 

Routes

  • Zwijndrecht: 7 km
  • Burcht: 4 km

Er zijn verschillende lengtes zodat zowel heel jonge kinderen als de oudere kinderen de wandelingen vlot kunnen stappen.

Startpunten

  • Zwijndrecht: Binnenplein: aan de het vijvertje achter het gemeentehuis
  • Burcht: aan het kerkplein, ingang om naar het Wolfsbergpark te gaan.

Wedstrijd

Naast de tochten hebben we ook het Buitenbeentjeskaartspel. Om deze 2 nieuwe tochten onder de aandacht te brengen, houden we vanaf 21 april tem 31 augustus 2021 een wedstrijd waarbij we per maand tien winnaars loten. Elke winnaar ontvangt het felbegeerde Buitenbeentjeskaartspel.

Hoe kun je deelnemen?

Neem een leuke buitenspeelselfie tijdens de tocht en tag ons met #jeugddienstzwijndrecht en @jeugddienstzwijndrecht op onze sociale mediakanalen (instagram of facebook).

Buitenspeelkaart

https://www.zwijndrecht.be/buitenspeelkaart

Gepubliceerd op maandag 19 april 2021 12.46 u.
alert-box-close-text

Info over de PFOS-verontreiniging 

Meer info over PFOS