Burgerbevraging van de Vlaamse overheid op komst

De Vlaamse Overheid bevraagt dit jaar in elk gemeente een deel van de inwoners van 17 tot 85 jaar, dus ook in Zwijndrecht. Of u een van de gelukkigen bent? Dat weet u op woensdag 25 maart want dan valt de eerste brief in de bus.

Gemeente- en Stadsmonitor

Bent u tevreden over jouw buurt? Kan u veilig fietsen in uw stad of gemeente? Hoe tevreden bent u over de voorzieningen in uw stad of gemeente?

Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat u denkt over uw gemeente of stad. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Van woensdag 25 maart tot midden juni 2020 worden bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. 

Doe mee!

Uw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. De bevraging Gemeente- & Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt.

De waarde van de resultaten hangt dan ook af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijgt u met deze bevraging de kans om uw mening te geven over de thema’s die in uw gemeente of stad belangrijk zijn. Als u de vragenlijst volledig invult, maakt u kans op een geschenkbon van 12 euro.

Meer info en resultaten van de vorige bevraging: https://gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be

Gepubliceerd op dinsdag 10 maart 2020 15.05 u.