Digitaal infomoment over Cambio op dinsdag 19 januari

Het aanbod van Cambio autodelen in Zwijndrecht neemt toe. Door het vele gebruik krijgt de huidige standplaats ‘Zwijndrecht dorp’ er een extra auto bij. Daarnaast is ook een nieuwe standplaats aan de kerk in Burcht in gebruik. Hierdoor verhoogt de beschikbaarheid voor de gebruikers.

Autodelen is makkelijk, prijsvoordelig én milieubewust! Ook iets voor jou?

Dé oplossing voor wie weinig rijdt. Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de gemeente auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen. Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap. Of voor een dienstverplaatsing.

Met Cambio heb je dus alleen een auto wanneer je er één wil of nodig hebt. Bovendien verlost Cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … Cambio neemt alles voor haar rekening. En dat is ook goed voor je portefeuille. 

Simpel als één, twee, drie

Het concept is heel eenvoudig: wie zich registreert per post of via de site, ontvangt een Cambiokaart. Reserveren kun je via de app, telefoon of site. Je kunt een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor vertrek. Je haalt de auto af aan zijn standplaats en brengt hem na de rit weer terug. Je betaalt een maandelijks bedrag op basis van je aantal gereden kilometers en uren.

Interessante korting

Inwoners met een betalend jaarabonnement van De Lijn hoeven bovendien het eerste jaar geen lidgeld voor een Cambio-abonnement te betalen. Je betaalt dan alleen voor het gebruik van de wagens. Opgelet: deze korting geldt dus niet als je een gratis abonnement van De Lijn hebt, maar enkel voor een abonnement dat door jezelf of door een derde (je werkgever, de gemeente, …) betaald wordt.

Digitaal infomoment

De gemeente organiseert op dinsdag 19 januari om 20 uur een digitaal infomoment. Schrijf je in via https://app.livestorm.co/cambio-autodelen/infosessie-cambio-autodelen-zwijndrecht.
Je krijgt dan een bevestigingsmail met de link naar het online-infomoment.

Gepubliceerd op donderdag 17 december 2020 13.19 u.