Naar inhoud

Digitaal loket

Contactformulier

Met dit formulier kan je een algemene vraag stellen over de gemeente, over de dienstverlening van het bestuur, over iets dat je op deze site hebt gelezen. Je kan hier ook suggesties doen. Dit bericht wordt behandeld door de communicatiedienst, die het indien nodig doorstuurt naar de dienst die het best geplaatst is om je te antwoorden.

Meer informatie...

Over jou

Naam*
Straat en nr.*
Gemeente*
Telefoon/GSM


Je bericht

Schrijf hier je bericht*:* = Verplicht in te vullen
Om dit document te versturen, is het nodig je e-mailadres* in te vullen.
    


Meer informatie

Dit is een algemeen contactformulier. Voor veel aanvragen, zoals meldingen en klachten, aanvragen van toelagen, reservaties van materiaal, aanvragen voor inzage van bestuursdocumenten, zijn er meer gedetailleerde formulieren. Je vindt die in ons e-loket.


Bescherming van persoonsgegevens en privacy

De gegevens die je op dit formulier hebt ingevuld, gebruikt de gemeente Zwijndrecht voor de verwerking van je melding. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt je tegen alle misbruiken van deze gegevens. Je kan je gegevens steeds inkijken en laten verbeteren op onze dienst. Meer informatie over deze wetgeving krijg je bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Hoogstraat 139, 1000 Brussel, tel. 02 213 85 40, fax 02 213 85 65, commission@privacycommission.be.