Culinair 2070: steun onze horeca

Onze lokale horeca organiseert voor de tweede keer Culinair 2070. Tijdens het weekend van 20 en 21 maart bieden ze een culinair afhaalmenu aan. Door dit menu te bestellen kun je onze lokale ondernemers steunen en een hart onder de riem steken.

Take away

Begin 2021 hebben lokale horeca zaken de handen in elkaar geslagen om een gezamenlijk take away-initiatief te organiseren. Je kon één menu bestellen waarbij alle deelnemende zaken samenwerkten. Het menu kon je afhalen op twee locaties in Burcht en Zwijndrecht.

Aperitiefbox en 3-gangenmenu

Dit keer gaan ze een stapje verder en komen ze met een nieuw concept waarbij je een aperitiefbox en een 3-gangenmenu kunt bestellen. Noteer alvast 20 en 21 maart 2021 in je agenda en vergeet niet te bestellen vóór 18 maart.

De horeca wil hiermee aantonen dat ze nog leeft in onze gemeente en moedigt inwoners van Burcht en Zwijndrecht en daarbuiten aan om de horeca te blijven steunen.

Gepubliceerd op vrijdag 12 maart 2021 12.57 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).