De Keerkring komt naar Zwijndrecht

Heb je vragen over opvoeding? Vraag je je af of je als ouder goed bezig bent? Ben je bezorgd over het mentale welzijn van je kind? Krijgt het scherm meer aandacht van je kind dan de rest van het gezin? De Keerkring helpt je graag verder.

Vandaag is opvoeden complexer geworden. Je mag onzeker zijn en vragen hebben over de opvoeding van je kind. Het betekent dat je stilstaat bij je eigen aanpak. Je vermijdt spanning door steun en antwoorden te vinden.

Wanneer start De Keerkring?

Vanaf midden april kun je met opvoedingsvragen terecht bij De Keerkring. Dit is een organisatie die ouders ondersteunt bij opvoedingsvragen. Je kent ze misschien van de Opvoedingstelefoon.

Wat doet De Keerkring?

Een ervaren opvoedingsdeskundige gaat er samen met je op zoek naar:

  • De betekenis van het gedrag van het kind
  • Een concrete aanpak voor het gedrag van het kind
  • Een manier om de relatie met het kind te verbeteren
  • Ondersteuning voor de ouder in de rol als opvoeder

Je krijgt tips en ondersteuning hoe je de zaken anders of beter kan aanpakken. Als je verdere hulp nodig hebt, gaat De Keerkring samen met je op zoek naar gespecialiseerde hulp.

Maak een afspraak

Je kunt een afspraak maken via 03 755 00 71. Het spreekuur is gratis, anoniem en voor ouders van kleuters, pubers en adolescenten. Voor ouders van baby’s en peuters is er het spreekuur van Kind en Gezin.

Meer info

huisvanhetkind@zwijndrecht.be - 0800 99 604

Gepubliceerd op maandag 11 april 2022 8.59 u.