Naar inhoud
nieuws

Cultuurcontentement: ben jij tevreden over ons cultuuraanbod?
Cultuurcontentement

In 2018 gaan we met zijn allen naar de stembus. Er gebeurt in onze gemeente al heel wat voor verenigingen, amateurkunstenaars, erfgoedliefhebbers, de bibliotheek en het gemeenschapscentrum. Maar wat kan beter? Waar moet onze gemeente in de toekomst meer op inzetten? De antwoorden op een korte vragenlijst kunnen ons helpen om dit te achterhalen. Geef jouw mening en vul voor 31 oktober de vragenlijst in op www.cultuurcontentement.be

Aanbod groepsaankoop elektrische fietsen
groepsaankoop elektrische fietsen

In juni organiseerden we een groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen in samenwerking met Igean. Het aanbod is nu bekend. Voor de elektrische dames en heren fietsen is gekozen voor het merk Oxford, voor de bakfietsen is het merk Babboe geworden. Tot eind 2017 kan je een fiets bestellen onder de voorwaarden van de groepsaankoop, ook als je je vooraf niet had ingeschreven. Zaterdag 18 november tussen 14 en 16 u. kan je de Oxford fietsen komen testen in het administratief centrum. 

Werken Koningin Astridlaan vanaf 16 oktober
werken

De asfaltverharding van de Koningin Astridlaan (op ons grondgebied) is in zeer slechte staat.  In opdracht van de gemeente zal de firma Stadsbader op 16 oktober starten met deze werken. Tijdens de werken is het autoverkeer verboden, uitgezonderd voor de bussen van De Lijn.  Op donderdag 19 oktober vanaf 9 u. tot vrijdag 20 oktober  6 u. zullen ook zij de omleiding moeten volgen. De fietsers kunnen wel gebruik maken van het fietspad.