deskundige aankopen - zorgpunt waasland

B1-B3, voltijds, onbepaalde duur

Vanaf 1 januari2019 verenigt Zorgpunt Waasland de thuiszorg en ouderen zorg van de gemeenten Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht. Natuurlijk wil jij ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging!

Functie
Als deskundige aankopen rapporteer je rechtstreeks aan het diensthoofd aankopen. In deze rol sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van aankoopdossiers en contractbeheer (lastenboek, administratie, contracten, facturatie, oplevering,…). Je controleert de facturatie, vervolledigt het dossier en volgt de vorderingsstaten en opleveringen op. Je beheert de inkoopbudgetten en waakt over de inventaris van materialen en producten. Als deskundige werk je eveneens mee aan een duurzaam en kostenefficiënt aankoopbeleid binnen het Zorgpunt Waasland. Tot slot neem je deel aan diverse overlegmomenten binnen de eigen afdeling en neem je deel aan extern overleg om de organisatie te positioneren binnen het werkveld.

Profiel
- je bent in het bezit van een bachelor diploma in een relevante studierichting of een bachelor diploma met 4 jaar voltijdse beroepservaring in een relevante functie
- je bent in het bezit van een rijbewijs B
- je bent sterk in het administratief beheer van aankoopdossiers
- je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- je werkt graag klantgericht

Als medewerker krijg je …
- een marktconform salaris (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector max. 12 jaar relevante werkervaring)
- een aantrekkelijke verlofregeling, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering
- een fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer

Klaar voor deze uitdaging?
Je stelt je kandidaat door je te registreren via de rechtstreekste link: https://www.jobsolutions.be/register/3015. Kandidaturen dienen uiterlijk 24 oktober 2018 ingediend te worden.

Meer weten?
Voor meer informatie neem je contact op met Guy Van Nieuwenhove, HR expert, op het nummer 03 750 16 54 of via e-mail sollicitaties@beveren.be.