Geefwinkel Feniks

Nieuw adres: Antwerpsesteenweg 320 (Site Van Laere)

De Feniks is een geefwinkel waar inwoners met een UiTPAS Reynaert met kansentarief terecht kunnen voor kleding, schoenen, klein huishoudmateriaal en hygiëneproducten.

De winkel wordt uitgebaat door een groep enthousiaste vrijwilligers die twee dagen per week in de winkel staan.

Alles in de Feniks wordt gratis aangeboden. 

De Feniks is ook meer dan een winkel. Je kunt altijd terecht in de gezellige zithoek voor een babbel of inlichting bij een kopje koffie of thee en een koekje.

De vrijwilligers van de Feniks organiseren ook jaarlijks een aantal extra activiteiten zoals een nieuwjaarsreceptie of een opendeurdag. 

Wil je zelf kleding, schoenen of klein huishoudmateriaal schenken, dan kun je dit afgeven in de winkel tijdens de openingsuren.

Voor wie ?

Iedereen met een UiTPAS Reynaert* met kansentarief kan in de Feniks terecht voor kleding, schoenen, babymateriaal en huishoudartikelen. In de Feniks is er ook speciale aandacht voor kinderen, zo kun je er schoolmateriaal vinden zoals drinkbekers en rugzakken. De Feniks leent ook gevulde reiskoffers uit met materiaal voor een kamp van de jeugdbeweging of een schoolreis (met onder andere een slaapzak, handdoeken en een gevulde toiletzak).

*De UiTPAS Reynaert met kansentarief krijg je als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of in begeleiding bent bij het OCMW.

Meer info

Openingsuren:
elke donderdagnamiddag van 13 tot 15.45 u.
elke zaterdagvoormiddag van 10 tot 12.45 u.

MEER INFO

feniks2070@gmail.com

0486 51 96 36