Goed Geknot brengt knotters en houtaanbieders in contact

Heb je zelf minstens vijf knotbomen die toe zijn aan een onderhoudsbeurt en heb je zelf geen tijd of kennis om aan de slag te gaan? Of ben jij een ervaren knotter op zoek naar hout in jouw regio? Surf dan naar goedgeknot.be.

Platform voor knotters en houtaanbieders

Op het platform goedgeknot.be, een initiatief van 13 Regionale Landschappen in Vlaanderen, kun je je eenvoudig registreren als houtaanbieder of knotter. Ook hakhoutbosjes en houtkanten komen in aanmerking voor dit project.

Geef de locatie van de te knotten bomen op, samen met duidelijke foto’s en een gedetailleerde beschrijving van de bomen (denk aan de dikte van de takken of de hoogte van de knot). De knotters kiezen zelf hun regio. Als beloning voor het geleverde werk nemen de knotters een mooie hoeveelheid brandhout mee naar huis; de verwerking van het fijne snoeihout gebeurt door de houtaanbieders zelf. De Regionale Landschappen zorgen voor het contact en de verzekering.

Meer info

Meer weten over dit project? Lees er alles over op www.goedgeknot.be of mail/bel naar Katrien Devriendt via katrien@rlsd.be - 0473 36 28 19.

Gepubliceerd op maandag 21 september 2020 16.39 u.