Groepsaankopen Isolatie: Schrijf je vrijblijvend in

Wil je energie besparen in je woning? Heeft jouw dak nood aan een (extra) isolatielaag? Wist je dat er tot 30 % van de warmte ‘verdwijnt’ via een slecht of niet-geïsoleerd dak? Zwijndrecht biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen aan twee groepsaankopen via Interwaas of Igean.

Groepsaankoop isolatie en hoogrendementsbeglazing Interwaas

Via Interwaas kun je deelnemen aan het groepsaanbod dak-, muur- en vloerisolatie en hoogrendementsbeglazing. Dit aanbod loopt nog tot 31 maart. Meer informatie stond in het decembernummer 2017 en is ook te vinden via www.waaslandklimaatland.be/groepsaankopen.

Heb je vragen? Mail naar Interwaas@impactvzw.be of kom naar de infoavond op woensdag 17 januari om 19.30 u. in CC Ter Vesten –Mediazaal, Gravenplein 2, Beveren

Groepsaankoop dakisolatie Igean

Via Igean kun je deelnemen aan een groepsaankoop dakisolatie. Igean deed een prijsvraag bij een uitgebreid aantal dakdekkers binnen de deelnemende gemeenten. Een stuurgroep die bestaat uit inwoners heeft dan de uiteindelijke keuze van dakdekkers gemaakt. De prijzen van deze groepsaankoop liggen vast van januari 2017 tot en met januari 2019.

Heb je vragen of wens je meer info in verband met de groepsaankoop dakisolatie van Igean? Neem contact op via klimaat@igean.be of op het nummer 03 350 08 08. Of kom naar één van de volgende infomomenten:

  • 18 januari van 19 tot 21 u., Theater Vooruit - zaal Vooruit, Sint-Bavoplein 17, Boechout
  • 21 januari van 13 tot 17 u., Woon- en energiebeurs, Cultureel centrum Ruiterhal, gemeentepark 10, Brasschaat
  • 25 januari van 19 tot 21 u., Gemeentehuis Niel, Ridder Berthoutlaan 1, Niel

INSCHRIJVEN

Groepsaanbod Interwaas: interwaas.impactvzw.be

Groepsaanbod Igean: www.igean.be

Gepubliceerd op vrijdag 12 januari 2018 13.05 u.