Heb je vragen over de opvoeding van je kind?

Wat wil het gedrag van mijn kind me vertellen? Hoe kan ik de relatie met mijn kind verbeteren? Welke concrete aanpak probeer ik uit? Een ervaren deskundige ondersteunt je in je ouderrol en gaat samen met jou op zoek.

Baby of peuter

Voor ouders van baby’s en peuters zijn in Zwijndrecht drie gezinsondersteuners van Kind&Gezin aan het werk. Informatie geven en helpen in de zoektocht naar de juiste hulp kan al een belangrijke eerste stap zijn. Maar zij helpen je ook opvoedkundig (bv. rond hechting en slaappatronen).

Er zijn geen vaste zitdagen in Zwijndrecht. Zij spreken een moment met jou af dat voor jou het best past. Dit kan bij je thuis zijn of op een andere locatie. Dat bepaal je zelf.

Kleuter of puber

Heb je als ouder een vraag over de opvoeding van je kleuter of puber? Dan kun je hulp krijgen tijdens het spreekuur van De Keerkring.

Merve Karaman is de pedagogisch medewerker in de Keerkring. Zij is er voor alle ouders uit Zwijndrecht. Ze helpt je in je zoektocht naar antwoorden en hulpmiddelen om het probleem of je bezorgdheid aan te pakken.

De gesprekken vinden meestal plaats in het Huis van het Kind, Laarstraat 64.

Maak een afspraak

Gesprekken met de gezinsondersteuner van Kind&Gezin en De Keerkring zijn gratis, maar gebeuren wel na afspraak.

Kind&Gezin: 078 150 100 of vraag info bij de verpleegkundigen van het consultatiebureau, Laarstraat 64.

De Keerkring (Merve Karaman): mervekaraman@keerkring.be of 0491 96 01 45.

Wil je meer info?

www.huisvanhetkindzwijndrecht.be of huisvanhetkind@zwijndrecht.be.

Of kom op woensdag langs in gebouw Kozze, Laarstraat 64 tussen 10 en 12 u. op onze “Koffie, info en formulieren”. Daar is onze Huis van het Kind-medewerker aanwezig om op al je vragen een antwoord te geven.

Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 8.21 u.