Naar inhoud
Wegwijs op de website
Openingstijden

elke werkdag 9-12 u.
dinsdag ook van 17.30-19.30 u.
woensdag ook van 14-16 u.
Je kunt ook een afspraak maken.

www.zwijndrecht.be

De website van de gemeente Zwijndrecht bestaat uit vele honderden pagina's. Om hierin vlot je weg te vinden hebben we een aantal navigatiehulpmiddelen voorzien. Toch niet gevonden wat je zoekt? Stuur ons een berichtje met het formulier onderaan deze pagina. We bezorgen je dan zo snel mogelijk de gewenste informatie.

Structuur
We gaan ervan uit dat je als bezoeker niet hoeft te weten welke dienst een bepaald product aanbiedt. Daarom hebben we onze dienstverlening thematisch gestructureerd. Zo vind je bij het thema "Verhuizen" in het hoofdstuk "Bouwen en Wonen" producten van verschillende diensten, netjes bij elkaar. "Vraaggericht" heet dat. Naast elk product vind je dan de contactgegevens van de dienst die het product aanbiedt. Bovendien vind je in het vakje "Relevante info" de onderwerpen die met dat product verwant zijn.

Zoeken
We hebben veel aandacht besteed aan de zoekfunctie. Je kan een trefwoord kiezen of zelf een zoekwoord opgeven. Daarbij kan je ook kiezen in welke informatie je wil zoeken. Zoek je een persoon, een dienst, een nieuwsbericht, een activiteit? Je kan ook zoeken in de inhoud van bijlagen. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld in verslagen van vergaderingen wil zoeken.

Sitemap
De sitemap geeft je in één oogopslag (of toch ongeveer) een overzicht van de inhoud en de structuur van de site.

Menu
De site biedt twee menu's. Bovenaan vind je het functionele menu met links naar de zoekfunctie, de sitemap, het e-loket en enkele belangrijke delen uit de inhoud. Ben je de weg kwijt? Vanop elke pagina kan je met één klik weer naar de startpagina. De "home"-link staat helemaal links bovenaan.

Het menu links geeft toegang tot de pagina's van de bestuursorganen en de diensten en tot de thematische onderwerpen.

Actueel
De meest actuele informatie geven we meteen op de startpagina. Nieuws van de gemeente verneem ja dan meestal nog voor het in Zwijndrecht Info verschijnt. De activiteiten die binnenkort gaan plaatsvinden, staan ook op de startpagina. Zo mis je niets.

relevante info