Huren bij jezelf: Wooncoop

Wooncoop is een nieuwe manier wonen. Naast kopen en traditioneel huren, biedt Wooncoop een derde mogelijkheid: huren bij jezelf of coöperatief wonen. Huren bij Wooncoop is niet ‘klassiek’ huren. Je hebt recht op levenslang huren.

Huren bij jezelf of coöperatief wonen?

Huur je een woning en wil je op termijn een eigen woning hebben? Heb je al gehoord van de mogelijkheid om te huren bij jezelf?

Als bewoner word je aandeelhouder van de coöperatie en je huurprijs is afhankelijk van het aantal aandelen die je bezit. Je bent als huurder ook een stukje eigenaar. Je beslist als huurder mee wat er gebeurt, je hebt inspraak in wat wanneer aangepakt wordt.

Wooncoop zorgt voor de zorgen van het onderhoud van de woning en de gemeenschappelijke ruimtes. Je combineert dus de voordelen van kopen en huren.

Interesse?

Op dinsdag 30 maart 2021 om 19.30 u. organiseert IGEAN in samenwerking met gemeente Zwijndrecht een digitale infoavond waar je meer informatie krijgt over Wooncoop.
Schrijf je in www.igean.be/infoavondwooncoop.
Na inschrijving ontvang je een link om deel te nemen.

Gepubliceerd op donderdag 11 maart 2021 11.15 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).