Iedereen beweegt met de IPitup beweegbank

Heb jij de IPitup beweegbank al zien staan? Naast het gemeentehuis is een zitbank met enkele fitnessfuncties geplaatst. De bank kan gebruikt worden door alle leeftijden en op alle niveaus.

De IPitup beweegbank

Eind januari hebben we naast het gemeentehuis een zitbank met enkele fitnessfuncties geplaatst. Dit vernieuwend toestel heeft zes afzonderlijke oefenstations, die je tegelijkertijd met verschillende personen kunt gebruiken. Iedereen die meer wil of moet bewegen kan ermee aan de slag, gelijk welke leeftijd of niveau je hebt.

Vijf groepen oefeningen

Je ontdekt direct enkele oefeningen per oefenstation aan het infopaneel. De oefeningen kun je indelen in vijf groepen: duwen, trekken, rompstabiliteit, oefeningen met één been en met twee benen.

Gratis app voor een programma op jouw maat

Wil je een ruimer aanbod, dan kun je de bijhorende gratis app met individueel aangepast beweegprogramma gebruiken als virtuele trainer. Via een eenvoudige test bepaal je snel jouw individuele startniveau waarna je meteen kunt starten met een persoonlijk aangepast beweegprogramma. De app is dynamisch en past zich automatisch aan op basis van jouw feedback als je de sessies uitvoert.

Meer info

Meer informatie en de beweegapp vind je op www.IPitup.be.

Gepubliceerd op maandag 1 maart 2021 13.59 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).