Jobstudenten zomer 2023 - buitenschoolse kinderopvang

bepaalde duur juli of augustus 2023 | voltijds

De buitenschoolse kinderopvang Kobbe en Kozze zet zich in voor schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Het is een gemeentelijk initiatief onder toezicht van Opgroeien. Tijdens de schoolvakanties zorgen we voor een waardevolle en pedagogische opvang. We hebben respect voor de eigenheid en ontwikkeling van elk kind.

Ben jij geïnteresseerd om met deze kinderen aan de slag te gaan en hen een zotte vakantie te bezorgen? Neem jij hen mee om samen terug kind te zijn en de fantasiewereld te ontdekken? Ben je er zeker van dat jij de gekste uitdagingen aankan of dat jij je het best kan verkleden in een dolle piraat? Voldoe jij aan de aanwervingsvoorwaarden? Aarzel dan zeker niet om je kandidaat te stellen voor de tofste vakantiejob!

Profiel

  • Je bent op 30 juni 2023 minstens 18 jaar of ouder.
  • Je bent dit school- of academiejaar ingeschreven als regelmatige leerling/student. Je levert daarvan het bewijs via een schoolattest (aan te vragen via je school).
  • Je hebt ervaring met kinderen (via jeugdbeweging, sportkampen, babysitten, etc), dat is een pluspunt, maar geen vereiste.
  • Je mag als student jaarlijks maximum 600 uur werken. Op www.student@work.be vind je een handige tool om deze uren bij te houden. Als jobstudent moet je je op deze website registreren. Een attest van student@work van maximum 1 dag oud geef je af bij ondertekening van het contract.

Aanbod

  • Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten.
  • Je ontvangt naast je loon ook een fietsvergoeding of een tegemoetkoming in je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
  • Gemeente Zwijndrecht vindt jouw kwaliteiten belangrijker dan afkomst, geslacht, leeftijd, je geaardheid of een beperking. Iedereen komt gelijk aan de start
  • Je werkt voltijds en je werkuren worden ingepland tussen 7 uur en 18.30 uur. Vul je beschikbaarheid zeker in bij het invullen van het online sollicitatieformulier.

Selectieprocedure

Sommige vacatures vullen we in via een gesprek, telefonisch of ter plaatse.

Elke afdeling die een jobstudent verwelkomt in haar team, organiseert zelf de sollicitatiegesprekken. Je ontvangt daarvoor een uitnodigingsmail, rechtstreeks van de leidinggevende van de vacature waarvoor jij solliciteerde.

De selectie vindt plaats in maart. Midden april ontvangen alle sollicitanten hun resultaten.

Interesse?

Solliciteer hier

Contact

Je kan ons contacteren via selecties@zwijndrecht.be of 03 250 48 50.