Jouw sportverzekering op maat

Sport je graag? Via de gemeente kun je nu aan een voordelig tarief een sportverzekering nemen. Zwijndrecht heeft een overeenkomst afgesloten met ISB en zeker sporten om een goedkoop tarief aan te bieden voor een sportverzekering.

Ook voor wandelen, fietsen en lopen

Als je regelmatig gaat fietsen, wandelen of lopen kun je een blessure oplopen. Je kunt je nu jaarlijks verzekeren tegen die risico’s voor 20 euro per persoon of 35 euro voor het hele gezin. Heb je een ongeval gekregen tijdens het sporten, dan worden de kosten voor 100% gedekt door de verzekering.

Verzekering én advies

Naast een aangepaste verzekering krijg je ook deskundig sportadvies, tips en nog andere voordelen. Zo krijg je van Zeker Sporten een kortingsbon voor sportkledij en -materiaal. Je kunt het bedrag ook gedeeltelijk terugkrijgen via je ziekenfonds.

Kies jouw sportverzekering op maat via www.zekersporten.be.
Na intekenen ben je direct verzekerd: 24u/24u en 7 dagen op 7. De sportverzekering geldt voor de gezondheidssporten: wandelen, lopen, fietsen, rolschaatsen, zwemmen, fitness en yoga.

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 11.31 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).