Kruispunt Kaaiplein - Antwerpsesteenweg tijdelijk terug open tot 2 oktober

Door een aanpassing van de werkfases aan de werken van het Kaaiplein is het kruispunt Kaaiplein - Antwerpsesteenweg tijdelijk terug open voor verkeer. Ook de Zwijndrechtbus is op de hoogte gesteld en rijdt terug volgens de normale route. Vanaf 2 oktober wordt het Kaaiplein afgesloten.

Vanaf 2 oktober wordt het Kaaiplein afgesloten voor alle verkeer (uitgezonderd fietsers en voetgangers) en moet je een omleiding volgen via de Kloosterstraat en dan verder via de Antwerpsesteenweg richting Kaaiplein.

De Zwijndrechtbus zal vanaf 2 oktober ook een omleiding volgen en tijdelijk halte Kerkplein Burcht en halte Kaaiplein niet kunnen bedienen. Er wordt een tijdelijke halte voorzien aan het WZC Craeyenhof (Kloosterstraat). De bus zal de omleiding volgen komende van de Dorpstraat naar de Kloosterstraat in plaats van naar het Kaaiplein. De bus rijdt verder naar de Zwijndrechtsestraat om vanaf dan de normale route te volgen.

Door de verschuiving van de werken is er nog geen einddatum van de werken gekend. We houden je via onze kanalen verder op de hoogte.

Gepubliceerd op woensdag 25 september 2019 11.16 u.