Kind en Gezin verhuist naar Laarstraat 64

Vanaf maandag 29 juni vinden de consultaties van Kind en Gezin plaats in de nieuwe locatie in de Laarstraat. Ook de Speelbabbel verhuist binnenkort naar deze plek, de heropening wordt meegedeeld via de Facebookpagina van Huis van het Kind.

Spelen en babbelen

Sinds begin maart spelen de kinderen van Het Laar en de Krinkel voor en na schooltijd in de nieuwe locatie van Kozze in de Laarstraat 64. Eind maart had Den Babbel (een praatgroep voor anderstaligen) haar eerste moment in deze nieuwe locatie. De bedoeling was dat Kind en Gezin en de Speelbabbel eind april hun plek in het nieuwe gebouw zouden innemen. Maar Corona heeft die plannen veranderd.

Wegen en meten

Maar nu is het eindelijk zover. Vanaf maandag 29 juni zullen de consultaties van Kind en Gezin plaats vinden in de Laarstraat. In het consultatiebureau wordt de ontwikkeling van baby’s en peuters opgevolgd. Ze worden gewogen, gemeten, krijgen spuitjes en hun medische situatie wordt opgevolgd. De wachtzaal, dokters- en verpleegstersruimte situeert zich op de eerste verdieping. Een lift is uiteraard beschikbaar.

De Speelbabbel

Ook de Speelbabbel gaat verhuizen naar de Laarstraat 64. De heropening van de speelbabbel wordt op tijd meegedeeld op de Facebookpagina van Huis van het Kind. De Speelbabbel is een ontmoetingsmoment voor jonge ouders en hun baby of peuter. Elke woensdagochtend kun je gratis en vrijblijvend binnen springen voor een tasje koffie, een babbel en wat speelkameraadjes voor je allerkleinste kind.

Vanaf dan vind je Kinderopvang Kozze, Kind en Gezin, de Geefkast, De Speelbabbel en den Babbel allemaal in dezelfde locatie, Laarstraat 64.

Gepubliceerd op woensdag 24 juni 2020 10.47 u.