Klaar voor een nieuwe cultuurstart?

Na bijna een jaar stilte in de zaal geven we binnenkort de start van het nieuwe cultuurseizoen 2021-2022. In het nieuwe seizoen zul je bekende voorstellingen terug zien komen maar ook een aantal nieuwe leuke verrassingen! Vanaf zaterdag 19 juni kun je het volledige programma op de website bekijken.

Een positieve kijk, knotsgekke scènes, een vleugje ontroering maar vooral 100% live-beleving is wat we jullie zo graag willen brengen met dit nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we jullie terug dichter bij elkaar zien komen, stap per stap.

Het programma ligt klaar, de coronadraaiboeken liggen er naast. Klaar om in te spelen op alle laatste noden of wijzigende maatregelen. Maar vooral, klaar om jullie een fijne avond te bezorgen.

Kom, ontmoet, beleef en geniet!

Met een divers aanbod willen we een heel breed publiek aanspreken. Zeker ook jou!

In het nieuwe seizoen kiomen de voorstellingen van de artiesten terug , die na een te lange pauze, staan te popelen om jullie eindelijk hun fantastische voorstelling live op het podium te brengen. Dat zal vuurwerk geven!

Het programma werd verder aangevuld met enkele leuke nieuwe verrassingen. We houden er de spanning nog even in. 

De ticketverkoop start op 28 augustus 2021.

We maken er een heel seizoen lang een feest van! Doe je mee?

Annulatie seizoen 20-21 en terugbetaling

Geannuleerde voorstellingen werden, op enkele uitzonderingen na, verplaatst naar dit nieuwe seizoen. Tickethouders kregen een mail waarin we hen op de hoogte brachten van de nieuwe datum en kregen de mogelijkheid om hun ticket terug te laten betalen.

Als je als tickethouder geen terugbetaling vroeg, dan ontvang je in september een nieuw ticket voor de voorstelling.

Wil je graag nog even weten naar waar een bepaalde voorstelling verplaatst werd, dan kun je dit alvast bekijken op de website. Je kan er de verplaatste voorstellingen met hun nieuwe datum op terugvinden.

Wens je meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via waaigat@zwijndrecht.be of 03 250 49 90

Gepubliceerd op dinsdag 8 juni 2021 15.28 u.
alert-box-close-text

Info over de PFOS-verontreiniging 

Meer info over PFOS